eten & drinken

bewust
culinair genieten!

Onze veelzijdige boutique club beschikt over een eigen(zinnige) restaurant.

VOORPROEFJE?

Bekijk dan snel onze nieuwe Menu en Dranken Kaart. Liever genieten op ons terras, download dan onze nieuwe Terras Kaart!

VOORPROEFJE?

Bekijk dan snel onze nieuwe Menu en Dranken Kaart, download ‘m hier!

BEWUST CULINAIR GENIETEN!

ETEN & DRINKEN

Onze veelzijdige boutique club beschikt over een eigen(zinnige) restaurant. Kleinschalig, sfeervol en zoveel meer dan een lunchroom.

Wij nemen je mee op een reis vol smaak, inspiratie en kennis. Vers, lokaal, (h)eerlijk of gerechten met een verhaal. Het is een ontdekking naar hoe lekker bewust eten & drinken kan zijn en wat het voor lichaam en geest kan doen. Soms gezond, soms gemak, soms puur genieten, soms een guilty pleasure. Maar vooral een culinaire beleving voor levensgenieters.

Dus wat jouw lifestyle, work style of plan ook is, laat je verwennen.

Plan Nijverdal | Lounge

ALTIJD EEN KEUZE

Samen met familie of vrienden, met collega’s of zakenrelaties of met je sportieve PLAN clubgenoten.

Binnen, buiten of take-away. Aan de bar of aan tafel. Lunchen, borrelen, vergaderen of werken. Eenmalig of structureel volgens PLAN. Aan jou de keuze. En dat alles aan de rand van Nationaal Park “De Sallandse Heuvelrug”.

Onze menukaart? Een beetje eigenzinnig, maar vooral heel lekker, levendig en laagdrempelig. En voor elk wat wils.

VERRASSEND VEELZIJDIG

Dus kom spontaan langs voor een kop koffie, schuif aan voor een (h)eerlijke lunch, kies een gerecht dat het beste bij jouw workout PLAN past, of meld je aan voor een persoonlijk of zakelijk Avond PLAN. 

Onze culi coaches Marrit Hegeman (Chef culi) en Christel Durmaz (Gast culi ) verwelkomen je graag persoonlijk in onze restaurant. Als dat geen beleving wordt.

ENJOY EVERY MOMENT

VERGADER LUNCH

LUNCHEN

KOOKEILAND DINER

MAALTIJD VOOR THUIS