VERGADEREN

bewust
buiten bedrijf!

Onze boutique club is een veelzijdige optie voor onze bedrijfsmatige gasten.

BEWUST BUITEN BEDRIJF!

VERGADEREN

Onze boutique club is echt een verrassend veelzijdige optie voor onze bedrijfsmatige gasten. Ontspanning of inspanning.

Eten, drinken of vergaderen. Alleen of met collega’s/relatie. Een uurtje flexwerken of uitgebreid anoniem vergaderen met het MT of zakenrelaties. Met of zonder een sportieve PLAN businessbooster.

Wat jullie business plan ook is, wij stellen graag een persoonlijk Out of Office PLAN voor jullie bedrijf op. Aan jou de keuze. Daag ons maar eens uit.

Plan Nijverdal | Vergaderruimte

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN?

BUSINESS LOUNGES

Je zou het misschien niet direct verwachten, maar onze boutique club heeft een aantal geweldige business lounges voor onze bedrijfsmatige gasten. Hier laten wij inspanning en ontspannen naadloos samen komen.

Waarom zou je als bedrijf kiezen voor PLAN?

Op de zaak heb je alles bij de hand. Inclusief rinkelende telefoons, collega’s die je toch even storen met hele prangende vragen of collega’s die met de waan van de dag bezig zijn. Even bewust terugtrekken kan dan een verademing zijn. Zeker in onze club heb je altijd een keuze. En dat in een bijzonder inspirerende omgeving met de Sallandse Heuvelrug als uitzicht.

Wij stellen graag een persoonlijk Out of Office PLAN of VergaderPLAN voor je samen.

VERGADEREN

Wil je even een paar uurtjes lekker werken? Plug in op één van onze flexwerkplekken. Een bedrijfsborrel of een VriMiBo organiseren? Doen. Kies een plek bij ons aan de bar. Even lekker lunchen met een aantal collega’s of relaties? Schuif maar aan.

Mag het iets actiever? Kies van voor een small (business) group of een WorkOut PLAN en ga aan de slag in onze gym. Over team building gesproken. 

MEDEWERKERS VERRASSEN

Bloeiende mensen, zorgen voor groeiende organisaties. Toch?  Maar zeg eens eerlijk hoe fit zijn jouw mensen echt? En hoe help jij ze als ondernemer om fit en vitaal te blijven? Of wordt het tijd om samen eens iets in beweging te zetten? 

Je mensen stimuleren of verrassen? Dat vinden wij een goed PLAN. Hoe? Bijvoorbeeld door een Medewerkers wellness PLAN, WorkOut PLAN of een Culi PLAN cadeau te geven. Een bedrijfsuitje of workshop te organiseren. Of sportief kerstgeschenk te geven. Zo maken wij van een moment een beleving. 

Iets voor jullie bedrijf? Of meer inspiratie? Onze Business life coaches bruisen van de ideeën om lichaam en geest in topconditie te krijgen en te houden.